sunnuntai 5. tammikuuta 2014

KäPOP2 aloitus Kylmäpihlajassa

Torstaina 29.8.2013 alkoi KäPOP 2.0 -koulutus eli aloin suorittamaan Käsityön perusteita perusopetuksen opettajille (30op).
Aamupäivällä matkasimme Kylmäpihlajan majakalle. Sää oli kaunis, joskin merellä tuuli aika tavalla.
Tutustuimme päivän aikana toisiimme ja otimme valokuvia, joissa poseerasimme mieleisissämme paikoissa. Lounaaksi nautimme maukasta kalakeittoa.

Tehtävänannon saimme Maijalta (tuotesuunnittelua): Elokuun viimeinen viikonloppu saaristossa. Teeman mukaan meidän pitää pienissä ryhmissä suunnitella ja toteuttaa elokuun viimeisen viikonlopun juhliin käsityönä valmistettava, muodoltaan ja sisällöltään yhtenäinen 2-4 tuotteen kokonaisuus. Ensimmäinen ajatukseni oli, että apua!
Pia, Johanna ja minä muodostimme ryhmän. Olemme kaikki täältä Raumalta, joten meille elokuun viimeisestä viikonlopusta venetsialaiset on tutumpi nimitys kuin muinaistulien yö. Juhlamme suunnittelu alkoi siellä Kylmäpihlajan majakkasaaren kallioilla. Pääsimme työssä alkuun, mutta vaikeuksia oli löytää tehtävän punainen lanka. Tiimimme on kuitenkin hyvä ja esiin nousi käyttökelpoisia ideoita. Näistä päätimme jatkaa nukuttuamme yön yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti