sunnuntai 12. tammikuuta 2014

KSP4 Tuotesuunnittelu: Elokuun viimeinen viikonloppu saaristossa


KäPOP Tuotesuunnittelu

KSP4

ELOKUUN VIIMEINEN VIIKONLOPPU SAARISTOSSA

VENETSIALAISET

 Kesäkauden päättäjäisiä juhlitaan hiekkaisella merenrannalla. Rannalla kasvaa rehevää kaislikkoa, jota tuuli lempeästi keinuttaa. Komeat kalliot kohoavat hiekkapoukaman laidoilta. Lukuisat lyhdyt valaisevat rantaa.
Juhlaan on kutsuttu kymmenen aikuista, jotka ovat hyviä ystäviä keskenään. Odotettavissa on rento, leppoisa illanvietto hyvästä seurasta, herkullisesta ruoasta ja tunnelmasta nauttien.

Koristelun ja kattauksen teemaksi on valittu majakka.
Ruokailua varten ulos on katettu pitkä pöytä, jonka ympärille kaikki mahtuvat hyvin istumaan. Viilenevää iltaa varten on varauduttu huovutetuilla istuinalusilla, joita koristavat majakkakuvioinnit. Pöydällä on teeman mukaisesti tehty pellavakaitaliina, johon on painettu majakka-kuvioita. Koristeina on erilaisia majakoita vilkkuvine valoineen.

Alkupaloja varten jokaiselle ruokailijalle on punottu pieni kaislavene. Veneisiin jokainen keräilee pöydällä olevista suuremmista tarjoiluastioista dipattavaksi tarkoitettuja värikkäitä, kotimaisia kasviksia. Pääruokana on uuniperuna ja grilliherkkuja. Ruokailualustana on lankkulautanen, jonka kuviointina on poltettu ”I <3 Kylmis” -logo. Jälkiruokana on kesäinen, marjainen tyrnipannacotta avecin kera.


Tämän mielikuvan pohjalta ryhmämme (Pia, Johanna ja minä) lähti toteuttamaan käsityönä valmistettavaa, sisällöltään yhtenäistä, muutaman tuotteen kokonaisuutta. Tuoteperheen nimeksi annoimme ”I <3 Kylmis”  majakka-teeman mukaan.

 

 

Tuoteperheeseen kuuluvat huovutettu istuinalusta, painettu pellavakaitaliina, majakat sekä tarjoiluastiat.  Näistä tuotteista kaikkien ryhmän jäsenten mielenkiinnon kohde oli pöytäkoristeena toimiva majakka, jonka jokainen ryhmän jäsen päätti suunnitella ja toteuttaa valitsemallaan tekniikalla.  Kaikissa majakoissa on käytetty elektroniikkasarjaa (Majakka 401).  ”I <3 Kylmis ” – 
tuotepaketista jokainen voi valita mielensä mukaan  joko kaikki tuotteet samalla majakkakuvioinnilla tai jokaisen tuoteperheen tuotteen erilaisin majakkakuvioin.

 

1 kommentti:

  1. Cool! Ihana toi saari/ympäristö, kuten tietty itse majakkakin!!! Kyllä meijän kelpaa... =)

    VastaaPoista